Yamahahollandteam

De waarheid over tandenbleekmiddelen

Tandpasta dispenser

Over ons. Een consumentengids die feiten en mythes onthult en die ook u kunt gebruiken om uw mondgezondheid te verbeteren en uw glimlach mooier te maken.

Mensen willen graag weten wat de fabrikanten over hun producten zeggen – als fabrikanten zeggen dat iets slecht is, dan is het slecht, en als ze zeggen dat iets goed is, dan is het goed. En dat is precies de terminologie die wij gebruiken voor producten in deze categorie. Wij noemen de producten die op de markt worden gebracht als tandbleekmiddelen, tandvlekkenverwijderende producten en tandblekende kauwgom – alles in één. We hebben dus het product dat adverteert dat het je tanden witter kan maken en dat je het verschil na een paar dagen kunt zien, en dat je vervolgens het product voor een lange tijd blijft gebruiken.

En we hebben het product dat zo’n geweldige oplossing zou moeten zijn voor het bleken van tanden, maar om de een of andere reden kan het je tanden niet wit krijgen, ondanks wat je leest in de kranten en wat je ziet op televisie.

Wij noemen dat een belachelijke situatie, omdat mensen ertoe worden verleid geld uit te geven door alleen maar naar een goede reclame te luisteren, terwijl zij een contract sluiten waarin hun wordt getoond hoe zij hun tanden witter kunnen maken.

Dit is helemaal verkeerd als alle reclame moet worden upfront over het product en de effectiviteit voor tanden bleken. Als het niet duidelijk is over wat het beweert te doen, dan is het zinloos voor u om het product te kopen.

Eerlijke waarheid over tandenbleekmiddelen

U kunt tandbleekmiddelen kopen om vlekken van het pigment van uw tanden te helpen verwijderen. Er zijn echter bepaalde voorzorgsmaatregelen die u moet nemen voordat u deze producten gebruikt.

Hoewel deze producten in vele vormen verkrijgbaar zijn, is het meest voorkomende type de whitening tandpasta houder. Dit is het eenvoudigste type product dat wordt gebruikt en bevat geen bleekmiddelen. Elk type tandpasta kan echter worden gebruikt om vlekken te verwijderen als de borstelharen zacht zijn. De zachte borstelharen zijn plooibaarder en kunnen het oppervlak van uw tanden reinigen, waardoor vlekken worden verwijderd.

Deze producten worden aangeprezen omdat ze uw tanden kunnen bleken tot een parelwitte kleur, maar dat is verre van de waarheid. Of uw tanden echt witter worden, hangt af van hoe vaak u ze gebruikt en hoe lang u ze gebruikt. Als u echter twee keer per dag uw tanden poetst met deze tandpasta dispenser, zou u binnen korte tijd een merkbare verandering in de kleur van uw tanden moeten zien.

Lees meer:
Tandpasta houder
Automatische tandpasta dispenser

De waarheid over tandenbleekmiddelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven