Yamahahollandteam

Ibiza Armbanden

Ik hoef u niet te herinneren aan een grote zwarte oogbal ketting, die elke tiener heeft bungelen. Deze zijn niet meer in de mode! fantasierijke Ibiza armbanden voor boho chic. Felle kleuren voor boho chic geven een modieuze girly look.

Het kan een armband worden met kralen ‘Ibiza’ op de ene, sterling zilver op een andere of goud op een andere. Het hangt allemaal van je smaak af voor welke je gaat. Het ziet er misschien uit als een vlinder met een vrieslijstje, maar in feite is het een prachtige ‘Ibiza-look-alike’ armband. Je kunt hem in een handomdraai omdoen, maar wees voorbereid op expressieve blikken van bewonderaars op het strand, in de bar en overal ter wereld. Omdat deze armbanden ‘opbeurend’ zijn, kunnen ze vallen onder de categorie ‘sexy’ op de armbanden. Aida ligga armbanden kunnen worden gecombineerd met zwarte avondjurken of formele kleding. Sterling zilver gaat een lange weg; als het massief sterling zilver, het is vrij gemakkelijk om mee te werken. Deze sterling zilveren armbanden zijn vrij licht en briljant, als ze schoon en glanzend zijn.

Zwarte onyx, Swarovski kristallen en CZ zijmetalen worden gebruikt in de meeste van de Ibiza kralen armbanden. De CZ zijmetalen hebben een zwarte metallic variant met de naam Deze hebben een enigszins ideale afwerking, die goed samengaat met edelstenen van elke kleur. Zwarte onyx is een favoriet sieraad, omdat het goed gaat met bijna alle olijfkleurige outfits. Terwijl zwarte onyx heel goed past bij outfits in de marine- en de zwarte kleur, staat het ook goed bij rode en gelige outfits.

Ibizaq plateau is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals groen, zwart, blauw enz. Deze moeten regelmatig gedragen worden om een strakke look te behouden, wat veel zegt in termen van het bereiken van de flapper look van uw 1929. Deze zijn er in verschillende maten en stijlen. Het belangrijkste deel is dat, ze zijn erg goedkoop en voldoen aan al uw verschillende behoeften en met een, kunt u gebruik maken van deze tegen een zeer goedkope prijs.

Lees meer:
Ibiza style armbanden

Ibiza Armbanden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven