Yamahahollandteam

Spirituele Genezing

Healing Den Bosch

Geestelijke genezing van anderen dient respectvol te zijn. Dit zou kunnen betekenen dat een leek niet binnenkomt en een spirituele genezing doet, tenzij hij erkent en aanvaardt dat de spirituele genezing van ieder ander even belangrijk is. Het zal energie en soms trots van de patiënt vergen om te vragen dat een genezing bij hem wordt gedaan.

Wat is een spirituele genezing? Alle vormen van natuur coaching zijn gericht op het zuiveren van lichaam, geest en ziel van gifstoffen. Je lichaam slaat gruwelijke hoeveelheden gifstoffen op die spirituele genezing blokkeren. Spirituele genezing gaat niet over het doen van dingen die worden voorgeschreven door artsen en therapeuten. In plaats daarvan werkt de behandelaar met je energie om alles op te ruimen wat je kan tegenhouden om jezelf te genezen. Als er een kernprobleem is, werken we daar in lagen aan, waarbij we lagen van de fysieke gifstoffen van het lichaam vrijmaken en tot de kern komen van de illusie dat de persoon vergif is. De kern van het probleem ligt meestal begraven in het onderbewustzijn.

Het doel van de practitioner is om u te helpen een algeheel evenwicht te bewerkstelligen in uw geest, lichaam en geest, die ik beschouw als het levendige geheel.

Uiteindelijk leer je jezelf kennen en bereik je een verenigde staat van gezondheid. Het lichaam is waar de ware genezing in het spel komt, omdat het alle gifstoffen opslaat en onderhoudt. Het is je lichaam dat lijdt onder ziekte. Het lichaam is het huis van de geest. De ware genezing komt wanneer de geest in het lichaam beweegt. Vanuit een energetisch standpunt is het stagnerende energielichaam slechts een weerspiegeling van de grootste huisbewaarder op de planeet. Het lichaam is schadelijk voor je geest. Eén lichaam is het yoga-eclipslichaam, waar de yogi’s zich naar binnen richten.

Vaak beïnvloeden we ons lichaam op manieren die tot ziekte leiden, omdat onze geest en onze emoties de boosdoeners zijn! Negatieve emoties uit het verleden of diegenen die in ons verleden betrokken waren, beïnvloeden het grootste deel van ons lichaam. Er werd niet goed voor hen gezorgd of ze werden niet op de juiste manier verzorgd. De emotionele impact die ziekte creëert is enorm en kan het slechtste in onze emotionele aard naar boven brengen.

Ik geloof sterk in natuurlijke genezing. Er zijn zoveel vormen van genezing voor ons beschikbaar dat het vaak de natuurlijke elementen van de aarde zijn die helpen bij het genezingsproces. Het gaat om het vinden van balans en het verminderen van stress op zich. Het heeft een sterke basis nodig als je sterke intenties ontwikkelt om je die boost te geven die je wenst. Er zijn juiste manieren om te ontspannen, de juiste manieren om met emoties om te gaan en de juiste manieren om met je houding om te gaan. In mijn praktijk help ik mensen hun intentie te verschuiven van ziekte veroorzakende emoties naar welzijn veroorzakende emoties. Het gaat erom de persoon weer in balans te brengen. Er is geen reden om dat goed te verlaten en echt het risico te lopen ziek te worden, want er zijn maar heel weinig dingen die veranderen hoe je het leven ervaart als slecht of goed zijn echt van kracht.

Het is aan u om de beslissing te nemen naar huis terug te keren en uw unieke manier van helen te vinden in vrede thuis, op het werk en tijdens uw dagelijkse bezigheden. Het is aan jou om vrede te sluiten met wat er in je leven is gebracht, om jezelf op te bouwen en te versterken, om ervoor te zorgen dat je lichaam gevoed wordt en het de energie heeft die het nodig heeft om magnetisme te trotseren. Spirituele genezing gaat over het zelf. Het zal je helpen een katalysator te zijn voor cross-culturele healing, je helpen je bewust te worden van hoe verschillende culturen worden opgevoed en hoe ze ervoor kiezen spirituele veranderingen te vieren.

Terwijl jullie modderengelen uit de aarde opstijgen, de aarde en elkaar opruimen in wervelingen van licht en helende vibratie, is men altijd de ster aan de nachtelijke hemel. Jullie zijn het die de verandering op het niveau van het lichaam moeten maken, zodat jullie in staat zullen zijn om de zegeningen van de Engelen van de Aarde gracieus te ontvangen.

Spirituele Genezing

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven